Tuesday, May 24, 2011

Sepetang Matahari Terbenam

hai...hey...hello...assalammualaikum...
lama betul kan x upload ape2 pix di blog nih selain dr koleksi gambar2 perkahwinan. last sunday curi juga masa wif huby pegi shoot sunset di Pantai Robina Park, Butterworth..itu jer la lokasi yg paling hampir dr rumah..
ermm..sebenarnya nak try shoot 'slowshutter' subjek pada air laut tu..tp sayang x ade filter plak nak cover cahaya yg terang tu..x apalah..asal dapat juga shoot matahari terbenam..so sudi2 lah lihat..mmg x sebrapa menarik..skadar memenuhi ruang blog yg "sepi ni TETAPI tidak kosongkannn"...hehehee...
**i Luv Photog**




4 comments:

syazana said...

salam,kak pic yang kita g makeup aritu xdak ka?

Yatie Zaki said...

hai..salam..
ada..add me at FB k..
or nnt free akak upload dlm blog.. ;)

AJ said...

cool shots.. :)

Yatie Zaki said...

hai...tq & sudi masuk kite nyer blog yg x seberapa nih..:)